Ik lig trots in bed vanavond

Dit is een zin die regelmatig terugkwam tijdens de WAARDEvol Leven Challenge vorige week.

Niet trots op prestaties of successen die je die dag hebt behaald maar trots omdat je trouw bent gebleven aan jezelf in kleine en grote keuzes die op je afkomen gedurende de dag.

In mijn geval omdat ik vandaag tijdens Gretige Groei Sessies trouw ben gebleven aan mijn waarden waardevol/verbinding/groei samengevat in mijn motto ‘verder helpen, mooier maken & verbinden’.

Een Gretige Groei Sessie is een 1-op-1 opvolggesprek die deelnemers kunnen boeken na de challenge.

Om door te praten, in te zoomen en aan het einde te kijken of er een match is. Of ik diegene verder kan helpen. Dus eigenlijk ook een salesgesprek.

Zo kun je op basis van waarden grote en kleine keuzes maken en weet je ’s avonds of je volgens je waarden hebt gehandeld.

trots in bed liggen

Mijn waarden maken zo’n gesprek spannend en uiteindelijk toch heel simpel: want natuurlijk wil ik aanmeldingen voor mijn Empowerment Training, het liefst een mooie grote groep.

Dat zeggen mijn ratio (winnaarsmentaliteit) en gevoel (ik wil niet afgewezen worden).

Dus zou ik mensen kunnen overtuigen om mee te doen….

Toch heb ik vandaag tijdens een gesprek geen aanbod gedaan. Omdat er geen 100% match was. Ik was niet de juiste persoon om ‘verder te helpen, mooier te maken & te verbinden’.

Het was een mooi gesprek waarbij we diepte in gingen en konden verbinden.

Tijdens een ander gesprek deed ik wél een aanbod. Omdat het aansloot bij de ander, omdat ik geloof dat de Empowerment Training écht verder zou helpen, mooier maken én verbinden.

En ja, die persoon gaat meedoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *