Project Management

Project Empowerment

Samen aan de slag om jouw maatschappelijke project of programma een boost te geven. Project management niet als doel op zich maar als middel om het gestelde doel te bereiken. Met een creatieve blik, want als je blijft doen wat je altijd doet, heb je toch niet hetzelfde resultaat. Ik ga voor jou aan het werk in dienst of op ZZP basis.

Werkwijze project management AleXandra

Wat voor projectleider is AleXandra?

  1. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en motiveert en zoek naar mogelijkheden om een stapje verder te komen.
  2. Humor, creativiteit en motiverende gespreksvoering zijn onmisbare zaken in mijn gereedschapskist!
  3. Hard op de inhoud en zacht op de persoon, want de weg en samen de eindstreep halen, zijn net zo belangrijk als het te behalen doel.
  4. Overzicht en focus zijn voor mij belangrijk zodat ik goed kan zien wanneer het nodig is om in te zoomen.
  5. Altijd leg ik verbindingen en stel ik vragen: wat is het doel, welke expertise en talenten worden ingezet, wat ontbreekt, hoe is de samenwerking?
  6. Het doel maak ik zichtbaar door o.a. proces optimalisatie en we werken met het hele team hier naartoe.
  7. Grote en kleine successen worden gevierd!

Resultaat

Meer duidelijkheid, zichtbaarheid en winst!
Win-win!

Project management

Wat anderen zeggen over AleXandra

“Alexandra is buitengewoon competent met een goed gevoel voor planning en organisatie, gecombineerd met excellente people skills, waardoor ze een grote diversiteit aan mensen kan motiveren en betrokken houden. Bovendien is Alexandra een prettig persoon om mee samen te werken.”
[Erik]

“Alexandra is een inspirerende projectmanager en leider. Ik had het voorrecht om met haar samen te werken.
Alexandra is transparant, doelgericht en heeft een uitstekend oog voor detail. Zeer bekwaam in het organiseren van mensen om vastgestelde doelen te bereiken; een briljante coördinator met zeer goede interpersoonlijke vaardigheden – ze had een uitstekende verstandhouding met zowel ouders als het personeel en de talrijke vrijwilligers die voor haar werkten. Ze is een aanwinst voor elke organisatie, erg creatief en een effectieve communicator en motivator.
Ze heeft absoluut transformatieve verandering gebracht, deze verankerd en het programma beter achtergelaten dan ze het vond.”

[Ngozi]


Spread the love