Ben jij ook zo klaar met leven in de waan van de dag en wil je doen wat écht WAARDEvol voor je is?

Groei toe naar meer inzicht in wat belangrijk voor jou is dankzij de WAARDEvol Leven Challenge!

Door je waarden te kennen:

Neem contact op om je alvast in te schrijven voor de GRATIS WAARDEvol Leven Challenge voor Gretige Groeiers van 31 januari t/m 2 februari 2022.

De ’WAARDEvol Leven Challenge’

Wat ga je doen tijdens deze 3 daagse interactieve challenge?

Als BONUS ontdek je:

Door het meedoen aan de challenge verzamel je WAARDEvolle informatie die jou elke dag helpt om keuzes te maken, rustig te blijven als het hectisch is en hoopvol de toekomst in te gaan!

 

Door niet mee te doen blijf je doen wat je altijd deed, blijft alles bij het oude en mis je een kans op een WAARDEvol leven!

 

 

Gedurende de challenge sta ik dagelijks voor je klaar en help ik je verder. We gaan samen aan de slag om jouw waarden te ontdekken, te definiëren en te dromen van een leven waarin jij toekomt aan dingen die echt belangrijk voor je zijn en hier stappen in te zetten!

 

 

De challenge is 3 avonden en start 31 januari 2022. Aarzel niet om je in te schrijven ook al kun je bijvoorbeeld 1 avond niet. Je ontvangt de opname de dag erna.

 

 

Dus ben jij klaar om te gaan groeien, dromen en leren leven volgens jouw waarden en hier concrete stappen in te zetten? 

 

Geef je dan hieronder op voor deze interactieve challenge. Dan gaan we samen aan de slag!

Testimonials

Iemand die volgens zijn of haar waarden leeft:

De WAARDEvol Leven Challenge is voor mensen die:

Over Alexandra

Ik ben Alexandra, partner van Vincent, moeder van 2 heerlijke jongens, Jonas (10) en Bruno (8) en Empowerment trainer en projectleider in de maatschappelijke sector. Daarnaast doe ik af en toe een opdracht als interieurstylist voor wachtkamers en praktijken en speel ik regelmatig in (kinder)theatervoorstellingen.


Empowerment gaat over het zien en benoemen van potentie, mogelijkheden zien in mensen en projecten en die helpen groeien.
Verder helpen, mooier maken en verbinden is mijn missie waar ik mij altijd moedig voor inzet.

 

Waardevol leven heeft mij geholpen in onzekere tijden na het opzeggen van mijn vaste baan. Eerlijk gezegd had ik verwacht zo weer aan de slag te zijn als projectleider…. Dat gebeurde alleen niet want er zijn in de maatschappelijke sector veel meer werkzoekenden dan leuke, passende banen. Dat viel absoluut tegen. 

 

 

Na 1,5 jaar solliciteren ben ik gaan bedenken waarom het eigenlijk nog zo goed met mij ging want uit werken haalde ik enorm veel voldoening en de rollen waren bij ons ook prima verdeeld: ik werkte fulltime en mijn partner parttime.

Hoe kon het dat het dan nu nog zo goed ging, ook al baalde ik echt wel regelmatig na wéér een afwijzing? Toch krabbelde ik elke keer weer op en bleef niet bij de pakken neerzitten.

 

 

Ik realiseerde me dat ik volgens mijn waarden leef: verbinding / verbeeldingskracht / waardevol / groeien / motiveren / moedig / rechtvaardigheid / doelgericht.

 

 

Hoe? Ik werkte samen tijdens mooie projecten en in vrijwilligerswerk, leerde verbinding maken met mezelf en anderen door 1,5 jaar schematherapie, ging moedig een mediation traject aan met mijn vader, deed een opleiding Management & Organisatie, volgde een cursus Motiverende Gespreksvoering, benoemde potentieel waar ik die zag en motiveerde mensen om mij heen te groeien en stappen zetten om de beste versie van zichzelf te zien en worden. Want wat voor moois ik zag was overduidelijk voor mij maar blijkbaar niet voor hen.

Tijdens een 1-op-1-gesprek met een deelnemer aan een cursus rondom zelfontwikkeling, die ik als trainer vrijwillig organiseerde, ontdekte ik waar mijn hart, passie, talenten en waarden samenkomen: mensen helpen hun potentie te zien en stappen te zetten op weg naar het uitleven daarvan. 
Ik was getuige van een ‘aha moment’ bij de ander waardoor dingen op hun plek vielen en wist: dit is magisch! Hier moet ik iets mee doen!

 

 

Ook tijdens het begeleiden van honderden vrijwilligers, als programma manager bij een internationale organisatie, heb ik gezien hoe waarden een grote rol spelen. 

 

Je vrijwillig inzetten voor anderen doe je namelijk niet voor het geld maar omdat het aansluit bij een waarde die belangrijk voor je is. Die voor iedereen weer anders is.

 


En nu heb ik deze WAARDEvol Leven Challenge gemaakt zodat
ook jij kunt leren leven volgens jouw waarden. Zodat je niet meer hoeft af te wachten wat er op je af komt maar zelf moedige keuzes leert maken die bij jou passen!


Waardevol leven betekent niet dat er nooit meer beren op de weg komen, wél dat je ruimte ervaart, manieren weet om ze slim af te leiden en zo je eigen avontuur te beleven.

Heel graag help ik je met het ontdekken van jouw potentie en je waarden en concrete stappen te zetten op weg naar een leven waarin je toekomt aan wat voor jou belangrijk is.

Zo benieuwd wat je gaat ontdekken!

Neem contact op om je alvast in te schrijven voor de GRATIS WAARDEvol Leven Challenge voor Gretige Groeiers van 31 januari t/m 2 februari 2022.

© 2022 Alexandra Stok
Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Schrijf je hier in voor de ’WAARDEvol Leven Challenge’