Ben jij ook zo klaar met leven in de waan van de dag en wil je doen wat écht WAARDEvol voor je is?

Meer inzicht in wat belangrijk voor jou is dankzij de gratis WAARDEvol Leven Challenge!

Leven volgens je waarden helpt je:

Schrijf je in voor de GRATIS 3 daagse WAARDEvol Leven Challenge voor Gretige Groeiers.
De eerstvolgende challenge is op: datum volgt na inschrijving.

De ’WAARDEvol Leven Challenge’

Wat ga je doen tijdens deze 3 daagse interactieve challenge?

Als BONUS ontdek je:

Door het meedoen aan de challenge verzamel je WAARDEvolle informatie die jou elke dag helpt om keuzes te maken, rustig te blijven als het hectisch is en hoopvol de toekomst in te gaan!

Door niet mee te doen blijf je doen wat je altijd deed, blijft alles bij het oude en mis je een kans op een leven met meer betekenis.

Gedurende de challenge sta ik voor je klaar en help ik je verder. We gaan samen aan de slag om jouw waarden te ontdekken, te definiëren en te dromen van een leven waarin jij toekomt aan dingen die echt belangrijk voor je zijn!

De challenge is 3 avonden en start wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Dit krijg je te horen via de mail.

Dus ben jij klaar om te groeien, dromen en leven volgens jouw waarden en hier concrete stappen in te zetten? 

Geef je dan hieronder op voor deze interactieve gratis challenge. Dan gaan we samen aan de slag!

Testimonials

Iemand die volgens zijn of haar waarden leeft:

De WAARDEvol Leven Challenge is voor mensen die:

Alexandra Stok

Over Alexandra

Ik ben Alexandra, partner van Vincent, moeder van 2 heerlijke jongens, Jonas (11) en Bruno (8). Ik ben empowerment trainer en projectleider. Daarnaast doe ik af en toe een opdracht als interieurstylist voor wachtkamers en praktijken en speel ik regelmatig in (kinder)theatervoorstellingen.

Empowerment is bekrachtigen: het zien en benoemen van potentie. Mogelijkheden zien in mensen en projecten en die helpen groeien. Verder helpen, mooier maken en verbinden is dan ook mijn missie waar ik mij altijd moedig voor inzet.

Waardevol leven heeft mij geholpen na het opzeggen van mijn vaste baan. Eerlijk gezegd had ik verwacht zo weer aan de slag te zijn als projectleider…. Dat gebeurde alleen niet want er waren in de maatschappelijke sector meer werkzoekenden dan leuke, passende banen. Dat viel absoluut tegen. 

Na 1,5 jaar solliciteren vroeg ik me af waarom het eigenlijk nog zo goed met mij ging. Want uit werken haalde ik enorm veel voldoening.

Hoe kon het dat het nog zo goed ging? Al baalde ik echt wel regelmatig na wéér een afwijzing? Toch krabbelde ik elke keer weer op en bleef niet bij de pakken neerzitten.


Ik realiseerde me dat ik volgens mijn waarden leef:
 verbinding / verbeeldingskracht / waardevol / groeien / motiveren / moedig / rechtvaardigheid.

Hoe? Ik werkte samen tijdens mooie (vrijwillige) projecten, leerde verbinding maken met mezelf en anderen door schematherapie, ging moedig een mediation traject aan met mijn vader, volgde diverse opleidingen, benoemde potentieel waar ik dat zag en motiveerde mensen om mij heen ook te groeien en moedige te stappen zetten. 

Want wat voor moois ik in hun zag was overduidelijk voor mij maar blijkbaar niet voor hen.

Tijdens een 1-op-1-gesprek met een deelnemer aan een training rondom persoonlijke ontwikkeling, die ik als trainer vrijwillig organiseerde, ontdekte ik waar mijn hart, passie, talenten en waarden samenkomen: mensen helpen hun potentie te zien en stappen te zetten op weg naar het uitleven daarvan.

Ik was getuige van een ‘aha moment’ bij de ander waardoor dingen op hun plek vielen en wist: dit is magisch! Hier moet ik iets mee doen!

Ook tijdens het begeleiden van honderden vrijwilligers, als programma manager, heb ik gezien hoe waarden een grote rol spelen in ieders leven en keuzes.

Je vrijwillig inzetten voor anderen doe je namelijk niet voor het geld maar omdat het aansluit bij een waarde die belangrijk voor je is. 

Toen besloot ik om deze WAARDEvol Leven Challenge te maken zodat ook jij kunt leren leven volgens jouw waarden. Zodat je niet meer hoeft af te wachten wat er op je af komt maar zelf moedige keuzes leert maken die bij jou passen!


Waardevol leven betekent niet dat er nooit meer beren op de weg komen, wél dat je ruimte ervaart, manieren weet om ze slim af te leiden om zo je eigen avontuur te beleven.


Heel graag moedig ik je aan om jouw waarden te ontdekken en moedige stappen te zetten zodat je een leven gaat leiden waarin je toekomt aan wat belangrijk voor je is.

Zo benieuwd wat je gaat ontdekken!

Schrijf je in voor de GRATIS WAARDEvol Leven Challenge voor Gretige Groeiers. Na inschrijving hoor je wanneer de eerstvolgende challenge start.

© 2022 Alexandra Stok
Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Schrijf je hier in voor de ’WAARDEvol Leven Challenge’