Ben jij ook zo klaar met leven in de waan van de dag en wil je doen wat écht waardevol voor je is?

Meer inzicht in wat belangrijk voor jou is dankzij de gratis Waardevol Leven Challenge!

Leven volgens je waarden helpt je:

Schrijf je in voor de GRATIS 3 daagse Waardevol Leven Challenge voor Gretige Groeiers.

De ’Waardevol Leven Challenge’

Wat ga je doen tijdens deze 3 daagse online challenge?

Als BONUS ontdek je:

Door het meedoen aan de challenge verzamel je waardevolle informatie die jou elke dag helpt om keuzes te maken, rustig te blijven als het hectisch is en hoopvol de toekomst in te gaan!

Zo ontdek je een leven met veel meer betekenis.

Door niet mee te doen blijf je doen wat je altijd deed en verandert er geen reet! 🤭

 

Gedurende de challenge sta ik voor je klaar en help ik je verder. We gaan samen aan de slag om jouw waarde[n] te ontdekken, te definiëren en te dromen van een leven waarin jij toekomt aan dingen die echt belangrijk voor je zijn!

De online challenge is 3 dagen:

Dus ben jij klaar om te groeien, dromen en leven volgens jouw waarde[n] en hier concrete stappen in te zetten? 

Geef je dan hieronder op voor deze interactieve gratis challenge. Na inschrijving ontvang je meer informatie.

Testimonials

Iemand die volgens zijn of haar waarden leeft:

De Waardevol Leven Challenge is voor mensen die:

Alexandra Stok

Over Alexandra

Ik ben Alexandra, partner van Vincent, moeder van 2 stoere boys, Jonas [12] en Bruno [9]. Als empowerment trainer help ik Gretige Groeiers hun waarde[n] te ontdekken. Daarnaast doe ik af en toe een opdracht als interieurstylist voor wachtkamers en praktijken, werk ik mee aan maatschappelijke projecten en speel ik regelmatig [kinder]theatervoorstellingen.

Empowerment is bekrachtigen: het zien en benoemen van potentie. Mogelijkheden zien in mensen en projecten en die helpen groeien. 

Waardevol leven heeft mij geholpen na het opzeggen van mijn vaste baan. Eerlijk gezegd had ik verwacht zo weer aan de slag te zijn als projectleider…. Dat gebeurde alleen niet want er waren in de maatschappelijke sector meer werkzoekenden dan leuke, passende banen. Dat viel absoluut tegen. 

Na 1,5 jaar solliciteren vroeg ik me af waarom het eigenlijk nog zo goed met mij ging. Want uit werken haalde ik altijd enorm veel voldoening.

Ik baalde echt wel na wéér een afwijzing. Toch krabbelde ik elke keer weer op en bleef niet bij de pakken neerzitten.

Ik realiseerde me dat ik best wel volgens mijn waarden leef: verbinding / verbeeldingskracht / waardevol / groei / motiveren / moed / rechtvaardigheid.

Mijn waarden hielpen me herpakken bij tegenslag, ze gaven ze me richting om stappen te zetten en keuzes te maken richting een betekenisvol leven. 

Dit deed ik door samen te werken aan mooie [vrijwillige] projecten, ik leerde verbinding maken met mezelf en anderen door schematherapie, ging moedig een mediation traject aan met mijn vader, volgde diverse opleidingen, benoemde potentieel waar ik dat zag en motiveerde mensen om mij heen ook te groeien en moedige te stappen zetten. 

Tijdens een 1-op-1-gesprek met een deelnemer aan een training rondom persoonlijke ontwikkeling, die ik als trainer vrijwillig organiseerde, ontdekte ik waar mijn hart, passie, talenten en waarden samenkomen: mensen helpen hun waarde[n] te zien en stappen te zetten op weg naar het uitleven daarvan.

Ik was getuige van een ‘aha moment’ bij de deelnemer waardoor dingen op hun plek vielen en wist: dit is magisch! Hier moet ik iets mee doen!

Toen besloot ik om deze Waardevol Leven Challenge te maken zodat ook jij een leven gaat leiden met veel meer betekenis. Zodat je niet meer hoeft af te wachten wat er op je af komt maar zelf moedige keuzes leert maken die bij jou passen!

Waardevol leven betekent niet dat er nooit meer beren op de weg komen, wél dat er ruimte komt en mogelijkheden ziet om ze slim af te zijn en zo je eigen avontuur te beleven.

Ik moedig je aan om ook jouw waarde[n] te ontdekken en moedige stappen te zetten zodat je een leven gaat leiden waarin je toekomt aan wat belangrijk voor je is.

Zo benieuwd wat je gaat ontdekken!

Schrijf je in voor de GRATIS Waardevol Leven Challenge.

© 2023 Alexandra Stok
Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Schrijf je hier in voor de ’Waardevol Leven Challenge’