Empowerment Training

Sta jij op een kruispunt in hoofd, werk of leven? Zie of benut jij je potentie niet [voldoende]? 

Tijdens de Empowerment Training ontdek je jouw waardevolle verhaal: wie ben je, wat kun je en wat wil je? 

Ook zet je concrete stappen om een omgeving te creëren die daarop aansluit. 

Want zodra die eerste stap gezet is, ben je in beweging en volgen er meer!

Empowerment Training voor Gretige Groeiers

Je hebt dromen en verlangens, je weet dat er veel meer in je zit. Hoe kun je dat iets nou gaan zien, benoemen én ernaar gaan leven? Misschien sta je op een kruispunt in je hoofd, werk of leven: welke richting wil je op en wat zijn daarin keuzes en stappen die bij jou passen?

In de 
Empowerment Training ga je met dit soort vragen aan de slag en ontdek je zo jouw waardevolle verhaal!  

Door het meedoen aan de training verzamel je waardevolle informatie en ontdek je jouw innerlijke waardenkompas wat jou elke dag helpt om keuzes te maken, rustig te blijven als het hectisch is en hoopvol de toekomst in te gaan!

Door je waardevolle verhaal te kennen:
1. Voeg je eigen-waarde toe aan jouw leven en dat van anderen.
2. Kun je makkelijker grote en kleine keuzes maken en richting kiezen.
3. Ervaar je heelheid, weerbaarheid en veerkracht in de waan van de dag.
4. Ga je doelbewuster om met de kostbare tijd en energie die je hebt.
5. Kom je toe aan dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Aan het begin van deze online training bepaal je zélf je Groeivraag; een onderzoeksvraag over jou. Tijdens het startgesprek nemen we de tijd om die Groeivraag te ontdekken. 


Door de Empowerment Training krijg je inzicht in wie jij bent, wat je kan en wat je wilt. Ook hoe en waar jij stappen kunt zetten, wat je helpt jouw Groeivraag te beantwoorden. En ga je dieper om te zien wat je tegenhoudt om meer te doen wat je daadwerkelijk wilt.

Aan het einde van de training hebben we een 1-op-1 Groeigesprek waarbij we kijken naar wat je hebt verzameld, of we daarin het antwoord op jouw Groeivraag kunnen ontdekken en welke vervolgstappen daarbij passen.

Wat onderzoek jij tijdens de training?

Training
Ik geloof dat het antwoord op jouw Groeivraag ‘verborgen’ zit in jou! 
 

Door te kijken naar wat er in jou zit, hoe jij in elkaar zit én waar jij warm voor loopt, kun je jouw innerlijke stem en onveranderlijke kern ontdekken [waardenkompas] en je Groeivraag beantwoorden. Hoe diep je wilt gaan en hoeveel tijd je hieraan besteedt bepaal je zelf.

 

Misschien ken je jezelf al goed. Mooi, dan kun je die info gebruiken om te verdiepen, verbanden te leggen en te kijken in hoeverre je dat alles ook daadwerkelijk toepast. Dat zijn namelijk 2 verschillende dingen. 😉

Of misschien ken je jezelf nog niet zo goed en is het nu tijd voor een kennismaking met jezelf. Stap voor stap begeleid ik je daarin.

In de Empowerment Training werk je van binnen naar buiten: je start bij je kern, wat vind ik belangrijk, wat heb ik nodig / wat houd me tegen om…? Waarom doe en wil ik iets?

I.p.v. van buiten naar binnen: van alles proberen om dingen anders aan te pakken [en nu ga ik het helemaal anders doen!].
Letterlijk werken aan je buitenkant door afvallen of een communicatietraining. En boos en teleurgesteld in jezelf raken als het weer niet lukt. Dat betekent afpellen van die bol. Door die lagen heen naar je kern.


De Empowerment Training leert je zélf kijken naar jou als geheel en verbanden te leggen.

 

Bol Empowerment Training binnen naar buiten

Het plaatje hieronder laat aan de hand van een ijsberg het verschil zien tussen ‘van buiten naar binnen’ en ‘van binnen naar buiten’:

Ijsberg interventies boven en onder de oppervlakte
Elke module een nieuw onderwerp rondom persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap waardoor je jezelf steeds beter leert kennen en waarlangs je jouw Groeivraag legt. 

 

Ook vraag je input aan je directe omgeving: wat zien zij in jou?

Er zijn online groepsmomenten zodat je deze Groeireis niet alleen maakt maar elkaar aanmoedigt en samen groeit.

Want alleen ga je snel, samen kom je verder.


De groep bestaat uit maximaal 6 Gretige Groeiers.

Deelnemers Groeimoment

Testimonials

Herken jij jezelf hierin?

Als jij jezelf in één of meerdere bovenstaande punten herkent, dan ben een Gretige Groeier en een goede match voor de Empowerment Training.

Wat voor trainer is Alexandra?

Verbinding, humor & interactie zijn onmisbaar in de trainingen! 

 

Als trainer neem ik je op een interactieve manier mee door de theorie en opdrachten. Het is een sport voor mij om ’termen’ en ‘boekjeswijsheid’ tot leven te laten komen! 

Zodat het levenswijsheid wordt en je zin krijgt het geleerde direct toe te passen. 

 

Want dáár ga ik voor: jou uitdagen stappen te zetten op weg naar…die zinvollere toekomst, die stiekeme droom of baan door meer inzicht en tools. Meer weten over mij?

Wat zit er in de training?

BONUS

Investering voor deze training €599,-*

*grote kans dat je deze training vergoed kunt krijgen via je werkgever, de gemeente of het werkgeversloket! Ga in gesprek met je leidinggevende/HR/PZ/opleidingsmanager/gemeente.
Dit is de prijs voor particulieren. 

Samen met een Individueel Empowerment Traject is dit een gouden combi! Neem contact op voor de mogelijkheden.

#vitaliteit #preventie #reintegratie #veerkracht #nederlandleertdoor #duurzameinzetbaarheid #levenlangontwikkelen #IKB #individueelkeuzebudget #mobiliteit #zelfregie #POP #persoonlijkontwikkelingsplan #positievegezondheid #act

Resultaat:

Inzicht, tools & motivatie voor jouw volgende stap onderweg naar jouw waardevolle toekomst!

Schrijf je hier in voor de ’Empowerment Training’