Over Alexandra

Ik ben Alexandra Stok en ‘verder helpen, mooier maken en verbinden’ is mijn motto!

Om jou, jouw doelgroep, jouw project of interieur verder te helpen.

Zolang ik mij herinner stel ik vragen, zie ik mogelijkheden, leg ik verbindingen, moedig ik mensen aan en organiseer ik het zo dat de dingen mooier & beter worden.

Op de middelbare school als klassenvertegenwoordigster en aanvoerster van het volleybalteam.

Later in uiteenlopende functies: etaleuse, juf, management assistente, directiesecretaresse en als programmamanager & projectleider.

Empowerment

Sinds 2019 ben ik zelfbenoemd ‘Empowerment Trainer & Projectleider’. Zo mooi om mensen en projecten te zien groeien. Door het zetten van een 1e stap komt er (weer) beweging. ‘Gewoon’ door het zien en benoemen van potentie en hiermee gericht aan de slag te gaan. 

Waarmee kan ik jou helpen?

Je ziet of benut je eigen potentie niet. Of je ziet dit bij je (maatschappelijke) doelgroep. Tijd voor de online Empowerment Training!

 

Je werkt bij een maatschappelijke organisatie en hebt je doelgroep in beeld. Voor dat ene project zoek je een doelgerichte projectleider die jouw project echt verder helpt!

Je hebt een praktijk erop gericht je cliënten verder te helpen en je wachtkamer/ praktijkruimte sluit hier niet bij aan. Je kunt wel wat interieuradvies en slagvaardigheid gebruiken!

Neem contact op