Over Alexandra

Ik ben Alexandra Stok en ‘verder helpen, mooier maken en verbinden’ is mijn missie en jou helpen jouw waarde[n] ontdekken mijn visie!

Om jou, jouw doelgroep of project verder te helpen.

Zolang ik mij herinner stel ik vragen, zie ik mogelijkheden, leg ik verbindingen, moedig ik mensen aan en organiseer het zo dat er groei en beweging ontstaat. 

Op de middelbare school als klassenvertegenwoordigster en aanvoerster van het volleybalteam. Later in uiteenlopende functies als etaleuse, juf, management assistente, directiesecretaresse en als programmamanager, projectleider en trainer.

Empowerment

Sinds 2019 ben ik zelfstandig Empowerment Trainer, Coach & Projectleider.

Schitterend om mensen en projecten te bekrachtigen en tot bloei en groei te zien komen.

Door het zien en benoemen van potentie, zelf verbanden laten leggen en hiermee gericht aan de slag te gaan.

En als de eerste stap gezet is, volgen er meer!

Empowerment Traject
Alexandra Stok kort

Waarmee kan ik jou helpen?

Je ziet of benut je potentie niet. Of je ziet dit bij je doelgroep of medewerkers. Tijd voor de Empowerment Training. Zelf doen, samen groeien!

Ontdek hoe je jouw waarden centraal stelt in je dagelijks leven door een persoonlijk Empowerment Traject of Workshop Waarden & Werk.

Je werkt bij een maatschappelijke organisatie en voor dat ene project zoek je een procesgerichte en creatieve projectleider die jou echt verder helpt.

Wat zet ik in?
Motiverende Gespreksvoering in gesprek en houding, ACT [Acceptance & Commitment Training] als richting en drama als middel. En humor en directheid omdat het kan en werkt. 🙃

Een Empowerment Training, Waardevol Leven Workshop of Dramaworkshop afgestemd op jouw organisatie, team of doelgroep is ook een optie. 

Ik denk graag mee over een waardevolle activiteit zodat jouw doelgroep waarde[n] gaat ontdekken en toevoegen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op