Over Alexandra

Ik ben Alexandra Stok en ‘verder helpen, mooier maken en verbinden’ is mijn missie en jou helpen jouw waarde(n) te ontdekken mijn visie!

Om jou, jouw doelgroep of project verder te helpen.

 

Zolang ik mij herinner stel ik vragen, zie ik mogelijkheden, leg ik verbindingen, leg ik uit, moedig ik mensen aan en organiseer het zo dat er groei ontstaat.

Op de middelbare school als klassenvertegenwoordigster en aanvoerster van het volleybalteam.

Later in uiteenlopende functies: etaleuse, juf, management assistente, directiesecretaresse en als programmamanager & projectleider.

Empowerment

Sinds 2019 ben ik zelfbenoemd Empowerment Trainer & Projectleider.

Schitterend om mensen en projecten te bekrachtigen en tot bloei te zien komen en groeien.

Door het zien en benoemen van potentie en hiermee gericht aan de slag te gaan om stappen te zetten.

En als de eerst stap gezet is, volgen er meer! Er is beweging!

Empowerment Traject
Alexandra Stok kort

Waarmee kan ik jou helpen?

Je ziet of benut je eigen potentie niet. Of je ziet dit bij je (maatschappelijke) doelgroep. Tijd voor de online Empowerment Training! Zelf doen, samen groeien!

Een Empowerment Training afgestemd op jouw organisatie, team of doelgroep is ook een optie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Eerst kennismaken met mij en mijn werkwijze? Doe mee aan de gratis Waardevol Leven Challenge en ontdek hoe je jouw waarden centraal stelt in je dagelijks leven. 

Je werkt bij een maatschappelijke organisatie en hebt je doelgroep in beeld. Voor dat ene project zoek je een doelgerichte projectleider die jou echt verder helpt!

Neem contact op