Superpowers en de roze badjas

Het zit erop, uit met de pret! De laatste voorstellingen zijn gespeeld. Wat een mooie tour en opdracht weer door heel Nederland tijdens de Kinderboekenweek met kindertheater Deepdeep. Het derde jaar alweer voor mij. Het was gaaf, super leerzaam en mijn comfortzone is weer opgerekt door nu nรณg meer liedjes en dansjes (wat die stiekemerds mooi niet verteld hadden, gelukkig maar).

En nu is het klaar. Afgerond.

De fotoโ€™s op de socials lieten de voorkant van dit project zien. De achterkant een beetje door wat blikken achter de schermen.

Toch kan het lijken dat ik dit zo even hoppa doe als een bezige bij met energie voor 10.

Was dat maar zo. Dan kwam ik nog aan veel meer leuke dingen toe. Dat is niet zo.

Ik kies bewust waaraan ik meedoe en probeer de dingen te doen op een manier die bij past.

Kindertheater

Het is een project, daar ga ik goed op. Overzichtelijk en het een einde in zicht. Dit het hele jaar dit doen zou mij niet lukken en zou ik ook niet willen. Qua stem, energie, fysiek, afwisseling en ook thuis zou dat niet werken.

Want als ik iets doe dan doe ik dat intens, met alles wat ik heb. Toch past dat bij mij en werkt het. Ik zorg ervoor dat ik verder niet teveel andere dingen heb en het thuis enigszins georganiseerd is (voor zover mogelijk). Zodat er ruimte is voor die intensiteit.

Roze

Het betekende ook dat ik elke middag in mijn aftandse roze badjas liep, schmink af en bijkomen.

Waarom ik dit deel?

Omdat het soms zo makkelijk allemaal kan lijken, of perfect, dat leven van anderen. Daar geloof ik niet in sinds ik mensen beter leer kennen. ๐Ÿ˜‰

Superman en superwoman bestaan (helaas) niet echt.

Wat wรฉl bestaat is jezelf en jouw superpowers leren kennen en de dingen organiseren op een manier die bij jou past. Bij jouw persoonlijkheid, waarden en energielevel.

Want ook opladen is mega belangrijk, we hebben niet alleen een hoofd (wil) maar ook een schitterend lijf als richtingaanwijzer, dat, als jij dat niet doet, jou stopt.

๐—ž๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐˜€? ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—บ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜? ๐—˜๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป?

Dit najaar organiseer ik weer de Waardevol Leven Challenge. Voor als je jezelf beter wilt leren kennen en toe wilt komen aan de voor jou belangrijke dingen in het leven zodat je die met volle overtuiging kunt doen en er ruimte ontstaat voor anderen.

ย 

Daarover later meer, eerst herfstvakantie, heerlijk struinen en opladen!

#kenuzelf #opladen #waardevolleven #challenge #gretigegroeiers #ditnajaar #empowerment #stappenzetten #zelfontwikkeling #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroeiย #groeizone #persoonlijkleiderschap #groeien #keuzes #vitaliteit #balans #innerlijkestem #leefstijlveranderingย #meerenergieย #lekkerinjevel #passie #talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *