Omarm 2021 en houd focus!

Roze bloem

Begin van het nieuwe jaar is dé tijd om vooruit te kijken, even weer de focus helder krijgen.

Alleen dit jaar is dat voor veel mensen toch een beetje anders. Thuiswerken, thuis de kinderen lesgeven, je klanten online adviseren, stoeien met Teams en Zoom, de boodschappen worden thuis bezorgd en voor je het weet is er een weer een hectische week voorbij zonder dat je eigenlijk precies weet wat je hebt gedaan.

Herkenbaar? Hoe kun je toch focus houden?

Zelf ben ik vanmorgen om 10:00 uur ingelogd voor de WordPress Werkplaats, een wekelijkse online netwerkbijeenkomst om samen met andere maatschappelijke ondernemers te werken aan onze eigen website met diverse contactmomenten voor support en uitwisseling.

Dat klinkt makkelijk maar was het deze ochtend niet: ik had er al een ochtendbespreking met het gezin opzitten, 2 Teamsvergaderingen helpen inloggen en de dagplanning doornemen met zoon 1, 2 en papa.

En voor het eerst naar de werkruimte van Deepdeep waar ik in de opslag mag werken want thuis is nu geen optie met 2 kids thuis.

‘Gewoon werken’ is dus niet meer zo vanzelfsprekend. En vooruit kijken naar 2021 daarmee ook niet. Natuurlijk maak ik een planning en ga ik volgende week met een lief ondernemers vriendinnetje onze visies bespreken maar hoe het jaar gaat lopen en waar we precies aan toe komen dit jaar is nog volstrekt onduidelijk.

Mijn overkoepelende doel voor dit jaar is dus: embrace the process & keep focus.

Wat natuurlijk makkelijker klinkt dan gedaan. Dat wens ik jou ook toe: omarm in 2021 het proces en houd focus op wat je wilt! Oftewel: laat je niet gek maken…

Wil je weten hoe? Neem contact met me op en ik help je graag op weg.

De doelen waarop ik dit jaar focus:

1. De (thuis)basis op orde; dat betekent gezin ok, blijven ontwikkelen en in verbinding met hoofd, hart, lijf en anderen.
2. Meer opdrachten als Projectleider bij maatschappelijke organisaties [om jouw project te optimaliseren].
3. Het verder ontwikkelen van mijn Empowerment Training [om jouw doelgroep een stap verder te helpen]
4. Af en toe een sprankelende interieuropdracht bij een praktijk [om jouw praktijk/wachtruimte om te toveren].
5. Mooie voorstellingen spelen met Deepdeep als dat weer kan!

Wat is jouw focus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *