Waardevol leven: voor een heldere blik!

Leven volgens je waarden is alsof je een waardenbril op hebt. Regelmatig beslaat je bril door allerlei weersomstandigheden: stormen, mist, regen of door temperatuurschommelingen.

Heel hard poetsen kost niet alleen veel energie, je blijft ook bezig want voor je het weet beslaat je bril weer! Er gebeurt namelijk altijd wel wat in de waan van de dag. Alles probeert je aandacht te vangen.

Heldere blik

Je bril even afzetten is stilstaan bij de weersomstandigheden en zorgt voor verbinding, tijd en ruimte zodat je kunt herpakken en kunt zien waar je ook al weer naar toe wilde. Grote kans dat als bijeffect je bril ondertussen ook weer helder is. En dóór!

Stap voor stap op weg naar je waarden met een heldere blik!

Het kan best lastig zijn te weten wat je waarden zijn. Daarom geef ik regelmatig de Waardevol Leven Challenge om je daarbij te helpen. De volgende is maandag 20 t/m woensdag 22 februari. Hier kun je meer over de challenge lezen en je inschrijven. 

PS. Deze foto is van mijn oudste zoon in de vlindertuin in Blijdorp. De eerste keer met bril. Dat was erg wennen en hij bleef keihard poetsen om de bril schoon te krijgen. Met toestemming gedeeld voor Gretige Groeiers zoals jij.

#waardevolleven #waardeontdekken #waardenontdekken #gretigegroeiers #empowerment #persoonlijkegroei #stapvoorstap