Tóch gegaan

Gisteravond sprongen we na het eten tóch nog in de auto om naar het strand te gaan! Dat spontaan doen staat voor mij voor vrijheid, natuur, speelsheid en verbinding.

Jongens op strand aan zee

Dit zijn voor mij belangrijke waarden waar ik elke dag, vaak onbewust inmiddels, naar leef. Niet de héle dag, want natuurlijk kun je niet de hele dag je overal bewust van zijn. Je kunt ze er weer even bij pakken als je merkt dat iets niet meer werkt voor je. Als je vast loopt.

Ken jij jouw waarden? En leef je daarnaar?

Het mooie is, deze waarden zijn helemaal gratis! Dat betekent niet dat het automatisch gaat, het vraagt stilstaan bij wat jouw waarden zijn en hoe je die [meer] in je dagelijkse leven kunt toepassen.

En vooral doen. Gister merkte een Gretige Groeier op tijdens de Empowerment Sessie:

"Knap hoe je de hoofdlijnen er zo uithaalt terwijl het in mijn hoofd zo'n chaos is. Zo fijn om dit samen praktisch te structureren en te experimenteren wat werkt."

Heb je jouw waarden helder? Of wil je samen kijken naar hoe je meer gaat doen wat je belangrijk vindt en hoe jij in elkaar zit? 

Er zijn verschillende manieren om samen te werken zoals:

☀️ Samen op pad tijdens een WaardenWalk: ontdek waar je warm voor loopt en welke kant je kiest op een kruispunt. Inclusief drankje en gezonde snack!
☀️ Empowerment Traject, een serie individuele gesprekken waarin we aan de slag gaan met jouw persoonlijke Groeivraag. Bel of app om kennis te maken. 

☀️ Boek een gratis Gretige Groeisessie om te zien wat bij jou nu op dit moment past.

Familie zon strand

Ik ben Alexandra Stok en help jouw waarde[n] ontdekken.

Een heerlijk zonnige dag gewenst!