Waar loop jij warm voor?

WaardenWalk

Samen de natuur in en ontdekken waar je letterlijk warm voor loopt, door in beweging komt en bij stilstaat. 

Tijdens de WaardenWalk gaan we samen op pad: welk pad kies je op het kruispunt? Welke beren zie je op de weg? Welke rode draad loopt door jouw leven en keuzes? En welke eerste kleine stap kun je zetten op weg naar een leven waarin jouw waarden centraal staan?

Waarden liggen onder heel veel keuzes die je bewust en vooral onbewust maakt. Ook liggen waarden onder je conflicten. Bijvoorbeeld als je roept ‘waar gaat dit over?!’ nou waarschijnlijk niet over de niet ingeruimde vaatwasser maar iets wat daaronder ligt: een belangrijke waarde zoals ‘samenwerken’. 

Waardengericht leven helpt je verbinden met jezelf en anderen en bij het maken maken van keuzes waar je achter staat. Je kunt je energie gericht inzetten en je vergroot je veerkracht; je kunt herpakken als het tegenzit. 

Voor wie is de WaardenWalk?

Mary-Ann
Mary-Ann
Gretige Groeier
Lees verder
Heerlijk zo'n WaardenWalk! Uit nieuwsgierigheid had ik een afspraak gemaakt. Tijdens de wandeling ben ik tot mooie inzichten gekomen. Bijvoorbeeld dat ik niet alles hoef te pikken als iets mij raakt. Dat ik, op een manier die bij past, daar iets mee kan doen. Die nieuwsgierigheid blijkt trouwens een belangrijke waarde voor mij en loopt als een rode draad door mijn leven. Ook in veel van mijn keuzes komt die terug ontdekten we. Dankjewel Alex!

Ga je mee om jouw volgende avontuur en richting te ontdekken? 


Wanneer?

Op woensdag, vrijdag of zaterdagochtend, een avond kan ook.
Locatie: regio Rotterdam. Buiten de regio komen er reiskosten bij.


Kosten

€79,- inclusief een gezonde drink & snack.

Reserveren?
App naar 06-45036150 of mail
 contact@alexandrastok.nl 
dan spreken we direct een datum en locatie af.

Misschien gaan we zo langzaam als een slak, want vertragen = versnellen…

 

Ik kijk uit naar een waardevolle ontmoeting!

 

Slak