Ontdek jouw waardenkompas

Een kompas helpt je richting kiezen en keuzes maken. Welke richting wil jij eigenlijk op? Waar sta je voor en waarvoor kom je in actie? Wat is voor jou waardevol genoeg om tegenslag voor te overwinnen en door te zetten?

Een hoop vragen…

Stilstaan bij die vragen en starten met het vinden van antwoorden, kun je doen tijdens de Waardevol Leven Challenge. Je maakt jouw Waardenkompas, ontdekt wat je wél wilt en hoe je daardoor in beweging komt richting een betekenisvol leven.

Waardevol Leven Challenge 2023

"Tijdens de challenge word je even stil gezet. Je krijgt handvatten die helpend zijn bij het bepalen en het uitzetten van jouw unieke koers. Heel waardevol!"

Je waarden ontdekken is een mooi vertrekpunt om waardengericht in beweging te komen in plaats van in de waan van de dag doorrennen, 3x om of over dezelfde berg…

Waarden komen overal terug: in je werk, je relaties en je keuzes. Ze zijn niet afhankelijk van je omstandigheden die constant veranderen. Je waardenkompas is overal bruikbaar.

Voordelen

Een luchtige workshop met diepe impact. Mijn ervaring als Empowerment Trainer in het werken met gemotiveerde mensen, mijn dynamische aanpak en ‘can do’ attitude, wil ik absoluut inzetten in deze challenge.

De online gratis challenge is van 21 t/m 23 maart. Op dag 1 en 3 is er een online live meeting om 20.15 uur. Op dag 2 krijg je een videoboodschap waarmee je zelf aan de slag kunt op jouw tijd. 

Hier kun je meer lezen over de Waardevol Leven Challenge en je inschrijven

Door het meedoen aan de challenge ontdek je jouw waardenkompas wat je elke dag helpt om positieve keuzes te maken, rustig te blijven als het hectisch is en hoopvol de toekomst in te gaan!

#innerlijkwerk #waardevolleven #stilstaan #waardeontdekken #waardenontdekken 
#empowerment #burnout #preventie #vitaliteit #veerkracht #persoonlijkeontwikkeling 
#gretiggroeien