Just do it!

Vliegen

Natuurlijk, deze quote is een waarheid als een koe. Toch kan doen wat je graag zou willen én sowieso weten wat je wilt, knap lastig zijn!

Dat kan ervoor zorgen dat je lastige dingen voor je uit schuift of een knoop gewoon niet doorhakt zodat je in elk geval geen foute keuze maakt.

Herkenbaar?

En je zo je op een dag realiseert dat anderen wél keuzes hebben gemaakt en stappen gezet op weg naar hun dromen. Die er dan ook nog eens geweldig perfect en zonder moeite uitzien.

Nou ja, daar geloof ik niet in. Dat is jouw binnenkant vergelijken met iemand anders buitenkant. Voor elke droom en doel is inzet nodig en veel groei, stappen en meters maken.

Dat klinkt als veel werk. Dat is het ook. Maar wat als je onderweg al plezier en voldoening hebt, geniet van je groei én leert lachen om je fouten? Dat is waardevol werk.

Dan is weten wat je wilt, waar je warm voor loopt wel errug handig. Dan kun je namelijk waardengericht in actie komen! Elke keer een stapje. En die vieren. In plaats van je te laten leiden door de waan van de dag.

Wil jij ook een vliegtuigje vouwen met je waarden zodat je gaat vliegen?

Doe dan mee aan de gratis 3 daagse Waardevol Leven Challenge van 20 t/m 22 februari en ontdek zo wat je wél wilt en hoe je daardoor in beweging komt.

Door te leven volgens je waarden:

Door het meedoen aan de challenge ontdek je jouw waarde(n) die jou elke dag helpt om positieve keuze te maken, rustig te blijven als het hectisch is en hoopvol de toekomst in te gaan!

Er zit zoveel potentie in jou, als je dat gaat zien, ga je vliegen!

Doe je mee? Meer info en aanmelden.

#valentijnscadeau #waardeontdekken #waardenontdekken #waardevolleven #challenge #voor #gretigegroeiers #gretiggroeien #empowerment #vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #keuzes #groei