Ik at een kikker als ontbijt

Kikker als ontbijt

Ik at een kikker als ontbijt!

Nou ja een spreekwoordelijke dan. Want na het eten van een kikker valt de rest van de dag reuze mee! (aldus Mark Twain).

Wat is iets wat je uitstelt waarvan je weet dat het een groot verschil kan maken als je het wel zou doen? Wat als je dat als eerste zou doen?

๐Ÿธ Waarschijnlijk is de taak die je voor je uitschuift niet leuk (daarom stel je het uit) maar kan die een enorm positief effect hebben. Misschien kunnen andere taken op je lijst nu weg?

๐Ÿธ Iets wat niet af is, blijft in je hoofd zitten totdat je het doet (kan best veel energie kosten, zorgen voor schuldig of slecht voelen over jezelf).

๐Ÿธ Dit is een overwinning op jezelf door pro actief iets aan te pakken. Dat smaakt naar meer.

Wat is jouw kikker die je morgenochtend als ontbijt eet?

Kan op werk of persoonlijk gebied:

– niet snoozen maar direct je bed uitspringen (als een kikker).
– die factuur maken en sturen.
– een spannend telefoontje waarin je vraagt om hulp.
– in je eentje een wandeling vรณรณr de (vakantie)dag begint.
– sporten.

Gisteravond was het eerste Groeimoment met de deelnemers aan de Empowerment Training en daar bleef het niet bij denken over en praten: er werd afgesproken welke kikker te eten als ontbijt.

Met een ๐Ÿธ in de appgroep als die op is. Zo zorgt de groep voor support, aanmoediging en accountability. De kikkers zijn inmiddels op!

๐Ÿธ๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜?
Stuur me gerust een kikker als je die op hebt!

Je kunt nog meedoen aan de training als je wilt. Het volgende Groeimoment is in september. Bel of app me voor de mogelijkheden: 06 – 450 36 150

Foto kuritafsheen77 via Freepik