Geslaagd!!

Blog Geslaagd Empowerment Training
๐ŸŽ‰Geslaagd!! En hoe! Deze Gretige Groeiers zijn glansrijk geslaagd voor de Empowerment Training en ontvingen een pakket mรฉt certificaat, slingers en eetbare bloemen als reminder om elke dag de vruchten van hun innerlijk werk te plukken en ze in te zetten!

Naast feesten was er genoeg ruimte om samen terug te blikken en uit te wisselen tijdens dit laatste Groeimoment: waarin ben je gegroeid, hoe was het om bepaalde opdrachten te doen, welke tools heb je en wat doe je nu concreet anders/meer/minder?

Zoals รฉรฉn van de deelnemers, die er letterlijk anders bij zat, stralend haar proces verwoordde:

โ€˜๐˜–๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ- ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ด๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜‰๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜•๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธรจ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ!โ€™

ย 

Om te kijken in hoeverre ze meer inzicht hebben in hun waarden (weten & willen) en of ze daarnaar leven (doen & kunnen) deden ze de โ€˜Trouw testโ€™ die deze 2 dingen meet. Deze test deden ze ook aan het begin van het traject. Het was ontroerend om te zien hoe verrast ze waren dat hun groei echt meetbaar is. Ze scoorden allemaal hoger. Gemiddeld wel 17 punten!

Wat was dit een heerlijke groeireis! Ze gingen zelf aan de slag en groeiden samen en zijn daadwerkelijk veerkrachtiger in de waan van de dag.

Binnenkort start een nieuwe trainingsgroep, wil jij ook meer mentale veerkracht en jouw waarde[n] ontdekken? Hier kun je meer info over de training vinden of neem direct contact op zodat we kunnen kijken of er een match is. Grote kans dat je de training vergoed kunt krijgen via je werkgever of de gemeente.ย 

ย