Brilsmurf…

Certificaat

Weer een wens vervuld dit jaar; een mooi certificaat aan mijn wensenlijstje toegevoegd! Deze keer voor de ACT (Acceptance & Commitment Therapy) opleiding.

Ik ben errug blij met deze. Niet zozeer met het papiertje, wél omdat het echt een enorm waardevolle opleiding was!

Trainers Miranda en Pascal daagden ons met een zachte g flink uit om zelf veel te oefenen én niet te wachten het geleerde direct toe te passen in het werken met mensen.

Zo at ik een sprinkhaan, ging ik oude angsten op nieuwe manieren te lijf, speelde ik als een kind met een bellenblaas en stoeide met passende beelden (metaforen) in de sessies met Gretige Groeiers.

WHY??

Om met meer vrijheid te leren reageren op wat er allemaal op je afkomt (aan gedachten, gevoelens en gebeurtenissen) zodat die je niet weerhouden stappen te zetten op weg naar je waarden. 

Daar liep ik al warm voor en moedigde ik mensen al in aan, nu heb ik nog meer tools om dat te doen.

Ook al zegt Brilsmurf, de kletsgeest die ik tijdens de opleiding ontmaskerd heb:

“𝘎𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘚𝘮𝘶𝘳𝘧 𝘻𝘦𝘨𝘵 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘪𝘫 𝘢𝘭𝘴 𝘔𝘢𝘷𝘰 𝘮𝘦𝘪𝘴𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘴𝘭𝘪𝘮 𝘨𝘦𝘯𝘰𝘦𝘨 𝘣𝘦𝘯𝘵 𝘰𝘮 ü𝘣𝘦𝘳𝘩𝘢𝘶𝘱𝘵 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘵𝘪𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯.”

Bij deze: praat lekker door, ik doe het toch! En om hem te treiteren doe ik er een ordinaire promo bij!

Brilsmurf

Ook je kletsgeest ontmaskeren, de strijd staken met alle gedachten en gevoelens die de hele dag je aandacht opeisen om zo met meer vrijheid (in ACT taal: psychologische flexibiliteit) te doen wat je écht belangrijk vindt

Plan een gratis Gretige Groeisessie waarbij we inzoomen op jou. Kijk hier voor het volledige Empowerment aanbod.

#waardevolleven #act #inactie #brilsmurf #moedigleven #empowerment #empowermenttraining #gretigegroeiers #gretigegroeisessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *