Spelen?

Week 1 touren metย Kindertheater_deepdeep door het hele land zit erop! En theater spelen doe ik niet omdat ik het leuk vind. Nou ja niet alleen omdat ik het leuk vind. Waarom dan wel? Lees vooral verder.

Iemand dacht dat dit voor in het weekend was. Nee hoor, voor het 4e jaar mag ik mee om tijdens de Kinderboekenweken kinderen, juffen en meesters een uur lang uit te dagen dieper in het verhaal te duiken dat je welkom bent bij de Koning zoals je bent.

Een regel uit het themalied is: Jij bent jij en ik ben ik, en wij zijn heel uniek!

Voor mij is dit spelen letterlijk in andere jasjes dezelfde boodschap delen: ontdek jouw waardevolle verhaal en gebruik alle talenten die je hebt!

En ja, dat mag spannend zijn en moeite kosten [de moeite waard].ย 

Theater

4 jaar geleden genoot ik alleen de laatste halve show, nu tijdens de 1e. Dat betekent 4 jaar later [+/- 60 shows!] en nog steeds is het spannend en kost het veel. Mijn fysio verklaarde me voor gek: waarom doe je jezelf dit aan?!

Nou, ik ga dit actief aan omdat ik dat talent wil uitpakken maar vooral om diezelfde boodschap op 100 verschillende manieren bij 100 verschillende soorten mensen aan te wakkeren.

Theater boerendans

Welk [verborgen] talent wil jij uitpakken? Je hoeft niet meteen de theaters in. ๐Ÿ˜‰ Wat houdt je tegen hier iets mee te doen? Kun je dat meenemen en tรณch een eerste kleine stap zetten?

Een juf na de voorstelling met glanzende ogen: โ€œ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ!โ€

Waar is dat speelse kind in jou? Ga spelen, ontdekken en doen! Want dat is mรฉรฉr dan leuk! En dat helpt je lastige of spannende dingen tรณch te doen.

Wil jij weer / meer leren spelen in het leven? Of wil je iets graag maar durf je niet? Daar help ik je graag bij! Eens een [online] bakkie doen? Stuur gerust een appje?ย