Do-nut focus on the hole

Oe dat is een moeilijke! Ik zie namelijk direct wat er ‘mis of fout’ is… elk schilderij dat scheef hangt.

Ook zie ik haarscherp wat er allemaal mis is aan mezelf…

Voor ik het weet ben ik alleen daar nog mee bezig en hard aan het werk om daarmee om te gaan en me beter te voelen.

Donut

😬Laatst las ik dat als je zoekt naar bewijs dat je er niet bij hoort of goed genoeg bent, dat altijd vindt. Best confronterend?

Als je focust op wat er ‘mis’ of ‘ontbreekt’, kost dat veel energie om te fixen, loop je veel moois mis en bij de donut veel lekkers! Zien wat er wél is, dat vieren en gebruiken kun je leren. Is nog veel effectiever en leuker ook.

Zien wat er óók is, want lastige gedachten of emoties kun je niet wegdoen of wegdenken door heel hard aan leuke dingen te denken of allerlei positieve dingen over jezelf te zeggen. Vaak komen juist daardoor nog meer gedachten. Wel kun je leren zien wat er nog méér is en kiezen wat je doet. Zoals uitdelen en inzetten wat je hebt.

🎉Er start weer een Gretige Groeier aan een Empowerment Training & Traject. Zo bijzonder, want dit is mijn eerste klant die niet via via gegaan is! Belde ‘gewoon’ op een dinsdagmorgen op na het lezen van mijn website.

Na afloop kreeg ik deze leuke app:

"Ik heb zin om aan de slag te gaan samen. En om mezelf nog beter te leren kennen en mijn waarden, behoeften en volgende stappen te gaan zien en nemen! Ik denk dat jij me daar goed in kan ondersteunen. 💛"

In een Empowerment Training & Traject focus je op de donut. Jouw donut.

Naast individuele sessies en zelfstudie in de e-learning rondom jouw persoonlijke Groeivraag, is er regelmatig een online Groeimoment met een kleine groep Gretige Groeiers (max. 6). Elke keer een ander onderwerp rondom persoonlijke ontwikkeling.

🍩🍩 Er zijn nog 2 donuts, ik bedoel plekken, beschikbaar. Doe je mee?

Je kunt me bellen of appen op 06-45036150

PS. grote kans trouwens dat je dit traject vergoed krijgt via je werkgever of de gemeente.

#donut #dowel #empowerment #empowermenttraject #training #gretigegroeiers #waardevolleven