Verder helpen, mooier maken, verbinden…

Alexandra Stok

Welkom op mijn website, ik ben Alexandra Stok en ‘samen aan de slag’ is mijn motto! Met jouw project, jouw doelgroep of jouw interieur. Om die verder te helpen.
Zolang ik mij herinner stel ik vragen, zie ik mogelijkheden, leg ik verbindingen, moedig ik mensen aan en organiseer ik het zo dat de dingen mooier & beter worden.

Op de middelbare school als klassenvertegenwoordigster, later als aanvoerster van het volleybalteam en nog wat later in verschillende functies: als etaleuse, juf, management assistente en als programma manager bij een internationale vrijwilligers organisatie.

Empowerment

Zo mooi om mensen en projecten te zien groeien, door het zetten van een eerste stap komt er (weer) beweging. ‘Gewoon’ door het zien en benoemen van potentie en hiermee gericht aan de slag te gaan.

Dit heet empowerment en sinds 2019 heb ik hier mijn business van gemaakt als zelfstandig ondernemer!

Waarmee kan ik jou helpen?

Je hebt een een mooie maatschappelijke organisatie en je doelgroep in beeld. Je hebt diverse projecten lopen en bent op zoek naar een doelgerichte projectleider die jouw project en daarmee de doelgroep echt verder helpt!

Of je hebt een praktijk gericht op het helpen van je cliënten maar je wachtkamer of praktijkruimte sluiten hier niet bij aan. Voelt je cliënt zich welkom of is je wachtkamer een oude wiebelstoel naast een dode plant? Je kunt wel wat interieuradvies en een dosis slagvaardigheid gebruiken!

Waardevol

Heel graag help ik jou met dat project, interieur of het mobiliseren van je doelgroep met behulp van een Empowerment Training. Omdat zij dat waard zijn en jij ook! Dan gaan we samen aan de slag!

Spread the love