Empowerment Training

Alléén voor Gretige Groeiers! Zie en benut jij je potentie niet voldoende? Of zie je dit bij je doelgroep?

Tijdens deze 7 weekse online training ontdek je jouw waardevolle verhaal leer je concrete stappen zetten die daarop aansluiten. Want zodra die eerste stap gezet is, ben je in beweging en volgen er meer!

Je hebt dromen…en verlangens…je weet dat er ‘meer’ in je zit…hoe kun je dat ‘iets’ nou gaan zien, benoemen en ernaar gaan leven? 

Tijdens de online Empowerment Training ga je zelf aan de slag met jou ‘Groei vraag’. 


Wat wil jij uitzoeken in 7 weken? 

Werkwijze

Wat anderen zeggen

“Alexandra is buitengewoon competent met een goed gevoel voor planning en organisatie, gecombineerd met excellente people skills, waardoor ze een grote diversiteit aan mensen kan motiveren en betrokken houden. Bovendien is Alexandra een prettig persoon om mee samen te werken.” 
[Erik]

Wat voor projectleider is AleXandra?

Verbinding & interactie: onmisbaar in al mijn trainingen! 

 

Als trainer neem ik je op een interactieve manier mee door de theorie. Het is een sport voor mij om ’termen’ en ‘boekenwijsheid’ tot leven te laten komen! 

 

Zodat het levenswijsheid wordt en je zin krijgt het geleerde toe te passen in jouw leven. 

 

Want dáár ga ik voor: jou uitdagen een eerste stap te zetten op weg naar…die zinvollere toekomst, die stiekeme droom of baan die je hebt door meer inzicht en tools.

 

 

Zetten stappen die bij jou passen op jouw manier!

Trainer Alexandra

Resultaat

Helderheid, inzicht en tools voor jouw volgende stap!

Testimonials

De training heeft mij laten beseffen waar ik voor sta en (nog belangrijker) dat ik zin heb gekregen om stapjes te zetten naar mijn dromen. Alexandra heeft de handvatten op een bijzondere manier overgebracht. Ik werd er heel enthousiast en blij van.